En beboer på Månen

Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg med titlen Bor der mennesker på Månen? Nu skal vi møde en af de personer, der bekræfter, at nogle mennesker er helt på Månen. Faktisk så meget på Månen, at de må betragtes som faste beboere.

Ikke overraskende er en af beboerne Annette Narimani, der kalder sig Annette Parmesana, eller noget i den retning, på Facebook. Den 15. april 2025 skrev hun i et Facebook-opslag:

Annette Narimani den 15. april 2025: Jeg er vist ikke den eneste, der ikke tror på fake månelandinger og Blue Origin. Prøv og se NS 31’s logo på hovedet. Vedhæftet er en række billeder, der antyder, at NS 31's logo på hovedet ligner Baphomet samt et manipuleret billede af NASA's logo, så der står SATAN og hvor deres logo er spejlet og linjerne forlænget, så de danner et oktogram

Se opslag

Det var efter, at seks kvinder, herunder popstjernen Katy Perry, rejste ud i rummet i en raket fra Blue Origin. Turen varede 10 minutter og 21 sekunder, og opnåede en maksimal højde på 106 kilometer. Dermed kom turen ud i det ydre rum, hvis begyndelse normalt sættes til en højde på 100 kilometer.

Se, det fatter Annette Parmesana ikke, for hun har efterfølgende lavet flere opslag om turen, hvor hun blandt andet efterspørger den livsnødvendige hjelm med ilt, og hvor den ble er, som astronauter normalt bærer under opsendelsen … Turen varede 10 minutter og 21 sekunder for fanden!

I et af opslagene skriver Annette Parmesana: “Måske det bare er mig, der er dum” … “Måske”???

Uvidenheden stiger i kommentarerne:

Gitte Østerholmen: Har du set klippet efter de er landet, hvor de ved en fejl kommer til at åbne døren indefra inden de er klar til at tv transmitterer [grine-emojis] - Gitte Østerholmen: Jeg har sendt link i pb, kunne ikke finde ud af at sætte det ind her. - Annette Narimani svarer Gitte Østerholmen: ja, jeg delte det tidligere. Ligesom de har glemt månen i baggrunden ved Apollo 11. Og at der er vind i flaget et sted uden tyngdekraft

At man kan åbne lugen til rumkapslen indefra, er ikke en nyhed. Det har man altid kunnet. Åbnemekanismen blev dog gjort enklere efter den tragiske ulykke med Apollo 1 i 1967, hvor tre astronauter indebrændte. Her handler det nok mere om, at man ikke var klar til modtagelsen.

I sit svar vedhæfter Annette Parmesana et billede af Buzz Aldrin, den anden mand på Månen, der står på Månen foran flaget astronauterne plantede. Her skriver Annette Parmesana noget totalt vrøvl:

Venstre citationstegn  Ligesom de har glemt månen i baggrunden ved Apollo 11✌🏼😂

Om Annette Parmesana tror, at Månen har en måne, eller ikke er klar over, at Månen er rund, og dermed har en horisont er uvist?

Nu skriver Annette Parmesana noget endnu mere vrøvlet:

Venstre citationstegn  Og at der er vind i flaget et sted uden tyngdekraft 😉

Tilsyneladende tror Annette Parmesana ikke, at der er tyngdekraft på Månen. Alle masser har et tyngdefelt, og dermed en tyngdekraft. Selv den mindste partikel med masse, har et tyngdefelt. Det er udelukkende et spørgsmål om styrken, og Månen er stor nok til, at tyngdekraften er betydelig.

Det blafrende flag er blevet forklaret mange gange. Det skyldes de svingninger der opstod, da man plantede flaget. Faktisk har Mythbusters lavet et forsøg i et vakuumkammer, hvor de konstaterede, at et flag der bliver plantet i et lufttomt rum, blafrer længere end hvis der er luft til stede. Er der luft til stede, er der nemlig luftmodstand, der hurtigere stopper flaget.

Mere uvidenhed:

Annette Narimani svarer Claus Keil: den har Christian Munk Juel Martinussen og DTU-space nok en god forklaring på. Ligesom han viste billeder af fodspor under Apollo 11…. Og astronauternes fodtøj var noget HELT andet

Det som Annette Parmesana først svarer på, er en video som Claus Keil har uploadet. Den viser tilsyneladende bare et testområde, hvor man har testet Mars-roverne. At man tester udstyr, som vil koste hundredvis af millioner at sende til Mars, behøver man altså ikke en forklaring fra DTU-space på. Man kan blot bruge sin sunde fornuft … hvis man altså har en.

Også denne gang vedhæfter Annette Parmesana et foto, der viser, at der er forskel på fodtøjet i rumkapslen og de støvler man brugte til månevandringerne. Også dette er forklaret et utal af gange. Man brugte specielle overtræksstøvler for pokker. Det er som om, at intet trænger ind hos disse ignoranter.

Til sidst stiller Oliver Saxild Carlsen et meget relevant spørgsmål:

Oliver Saxild Carlsen: Tvivler du også på at jorden skulle være rund?? - Annette Partisana svarer Oliver Saxild Carlsen jeg er åben for, den kan have stjernefacon. Har du tænkt over, hvis vi har været i rummet, hvorfor findes der så ikke et korrekt foto af vores klode? Hvorfor er alle billeder på NASA’s hjemmeside computerskabte?

Vi kan forstå på Annette Parmesanas svar, at det tvivler hun på. Hun er tilsyneladende åben for, at Jorden har en stjernefacon. Okay! Det kan man vel også se fra Månen.

Senere skriver hun i tråden, at Oliver Saxild Carlsens argumenter for, at Jorden er rund, sikkert er ligeså gode som argumenter for, at Jorden er flad. Problemet er bare, at personer der tror, at Jorden er flad, kun har to argumenter:

  1. Jorden ser flad ud.
  2. De er fulde af løgn.

Begge argumenter er total idiotiske, og Annette Parmesana støtter i hvert fald det sidste, når hun skriver, at alle billeder på NASA’s hjemmeside er computerskabte. Sikke dog noget vrøvl! Og hvad med billederne af Jorden alle andre steder?

Her er i øvrigt et rigtig gammeldags billede af Jorden, som jeg også har vist tidligere:

The Blue Marble

Billedet er det berømte foto “The Blue Marble“. Billedet er taget af besætningen på Apollo 17 den 7. december 1972 i en afstand fra Jorden på 29.400 km. Det er taget med et 70-mm Hasselblad kamera med en 80-mm Zeiss-linse. Behøver jeg at nævne, at 1972 var længe før CGI (Computer Generated Imagery) og 18 år før den første version af Photoshop.

Vi må blot konstatere, at de tilbageblevne konspirationsteoretikere bliver mere og mere ekstreme i deres tro. Mange af dem ser sataniske symboler i alt, og når man begynder at stille spørgsmål til Jordens form, som har været kendt i årtusinder, så er man virkelig ved at komme meget langt ud i sin mistro.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Alexander Andrews, Unsplash

Seneste indlæg

Del på sociale medier